Witzenmann Benelux

Witzenmann Benelux is uw contactpersoon voor België, Nederland en Luxemburg

Zoals elke onderneming binnen de Witzenmann Groep beschikken wij over het volledige productprogramma van de technologische leider, Witzenmann GmbH. Het productgamma omvat metalen slangen die zijn ontworpen voor de meest diverse toepassingen, gebruiksklaar op lengte uitgevoerd met de juiste aansluitingen van flens tot schroefnippel of lasverbinding.
Voor een waaier van toepassingen in installatie- en leidingbouw bieden wij ook compensatoren, metaalbalgen, veerhangers en buisklemmen aan.
Als specialist in flexibele metalen elementen is de Witzenmann Groep uw aanspreekpunt om trillingen te dempen en bewegingen in leidingen te absorberen.
Bovendien produceert Witzenmann Benelux zelf gebogen, gelaste en vervormde buizen voor diverse toepassingen. Om de klantentevredenheid op het hoogste peil te houden, kunnen cliënten bij Witzenmann Benelux ook aanverwante en complementaire producten bestellen waarin mogelijk andere producten dan de klassieke Witzenmann Benelux producten kunnen voorkomen.

Dubbele knowhow is gewoonweg beter bij Witzenmann Benelux!

Het beste uit twee metaalbranches:
1.Flexibele verbindingen zoals metaalslangen, compensatoren, metaalbalgen en
2.Starre, gebogen, gelaste en vervormde leidingen.

Dit maakt van Witzenmann Benelux de specialist voor flexibele elementen en starre buisverbindingen in de algemene industrie, chemie, machinebouw, technische gebouwenuitrusting, automobielsector… kortom in alle sectoren!

Witzenmann Benelux

  • Ca. 200 medewerkers
  • Ca. 30 miljoen € omzet

Info

  • PDF Witzenmann Benelux

  • PDF DIN EN ISO 3834-2

  • PDF EN 15085-2 CL1

  • PDF ISO 9001:2015

Witzenmann Benelux