Contact Downloads
Hand Touching Digital Bellow Header
Winstgevender door digitalisering
De lopende bedrijfskosten op het gebied van de procestechniek vormen tot 70% van de totale installatiekosten. Een oorzaak hiervoor is de vaak ontoereikende informatie over de toestand van de afzonderlijke installatiecomponenten.
contact

Slimme oplossingen voor de digitale supply chain

Het continu bewaken van de bedrijfstoestand van belangrijke functionele elementen is voortaan een sleutelcompetentie voor het economisch exploiteren van een installatie. Als onverwachte uitvallen kunnen worden voorkomen, verhoogt dit de gebruikszekerheid van de installatie en worden de bedrijfskosten aanzienlijk lager.

Digitalisering biedt kansen

“De digitalisering biedt Witzenmann veel kansen.
Bij de toepassing hiervan gaan wij voor het enthousiasme van onze medewerkers, een sterke IT, de kennis van onze engineers en de gemeenschappelijk ontwikkeling met onze klanten.”

Philipp Paschen
Bedrijfsleider voor productie, bedrijfsprocessen, IT, logistiek, duurzaamheid

Philip Paschen Image Text

Groot voordeel door digitale netwerkcomponenten

Monitoring Image Text

Bewaken van de conditie en preventief onderhoud

Door het vastleggen van bedrijfsgegevens te baseren op de vraag ernaar is het mogelijk om het belastingsniveau van onze onderdelen te bepalen. De intelligente gegevensanalyse kan van groot voordeel zijn voor de exploitant van de installatie.

  • Stijging van de winstgevendheid van de installatie doordat het onderhoud kan worden gepland
  • Registreren van onverwachte belastingen om uitvalrisico's tot een minimum te beperken
  • Nauwkeurige dimensionering van onderdelen voor wisselcomponenten en vervangende onderdelen
Digital Nameplate Image Text

Digitaal typeplaatje

Specifieke dimensioneringsparameters, onderdeeltekeningen of testdocumentatie en relevante contactpersonen zijn ook na tientallen jaren belangrijke informatie voor wat betreft technische producten. In de praktijk is het echter vaak een uitdaging om deze informatie snel en eenvoudig te kunnen vinden.
Een uitgebreide, altijd actuele digitale documentatie draagt er in veel gevallen aan bij dat de bedrijfskosten direct worden verminderd.

Overige vragen

Er gaat niets boven direct contact. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek en beantwoorden uw vragen individueel.