Contact Downloads
Hand Touching Digital Bellow Header
Onderwerpen voor de toekomst
New Mobility, netwerkcomponenten en componenten voor de halfgeleiderproductie.
contact

Verder denken

Wij leven in een tijd van grote veranderingen. Er moeten nieuwe mobiliteitsoplossingen worden gevonden en de digitalisering dringt door in alle delen van ons leven. Bij Witzenmann zien wij deze veranderingen als een kans. Maak kennis met onze ideeën voor de elektromobiliteit, onze netwerkcomponenten voor de installatiebouw en componenten voor de halfgeleiderproductie.

Mobility_749x569
New Mobility

De auto staat voor ingrijpende veranderingen: het bestaande portfolio zal in de komende decennia worden uitgebreid met alternatieve aandrijfconcepten.
Witzenmann heeft een grote verscheidenheid aan competenties op het gebied van engineering en innovatieve leidingsconcepten en is er klaar voor om overal oplossingen te bedenken waar media moeten worden getransporteerd en bewegingen moeten worden opgenomen.

Meer informatie
Networked components Teaserlist
SMART.WI.

Het continu bewaken van de bedrijfstoestand van belangrijke functionele elementen is voortaan een sleutelcompetentie voor het economisch exploiteren van een installatie. Als onverwachte uitvallen kunnen worden voorkomen, verhoogt dit de gebruikszekerheid van de installatie en worden de bedrijfskosten aanzienlijk lager.

Meer informatie
Quality Check Bellow Cleanroom Image Text
Componenten voor de halfgeleiderproductie

De productie van elektronische producten op basis van halfgeleidermaterialen is tegenwoordig een van de belangrijkste industriële sectoren. Moderne microprocessoren en opslagchips zouden zonder onze flexibele elementen niet kunnen worden geproduceerd.

Meer informatie

Overige vragen

Er gaat niets boven direct contact. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek en beantwoorden uw vragen individueel.