Contact Downloads
Loesungen Header
Oplossingen
Witzenmann beschikt wereldwijd over het breedste productassortiment van metalen flexibele elementen, voor de bewegingsopname, voor het geleiden van media of voor het ontkoppelen van trillingen.
contact

Ervaring is onze basis voor de perfecte 'managing flexibility'

Automotive Image Text
Voertuigtechniek

Alle bekende voertuig- en systeemfabrikanten behoren tot de klantenkring van Witzenmann. Bijvoorbeeld uit de auto-industrie, de sector on-highway en off-highway (vrachtwagens/bussen, bouwmachines, landbouwmachines, railvoertuigen).
Voor de meest uiteenlopende sectoren biedt Witzenmann oplossingen aan, die de levensduur, het rendement en het comfort van een voertuig aanmerkelijk verbeteren.

Meer informatie over oplossingen voor voertuigtechniek
Industry Image Text
Industrie

Van projectwerkzaamheden voor zeer complexe onderdelen (zoals voor het Catofin-proces) tot aan seriecompensatoren en standaard metaalslangen voor onderhoudstoepassingen: Witzenmann is de juiste partner op het gebied van installatiebouw, het aanleggen van buisleidingen, de bouw van apparaten en machines, de energieproductie en nog veel meer speciale markten.

Meer informatie over oplossingen voor de industrie
TGA Image Text
Technische gebouwuitrusting

Kwaliteit van de kelder tot aan het dak: van het balgelement voor de verbinding van collectoren voor zonne-energie tot aan de ondergrondse gastoevoer in uw gebouw waarborgt Witzenmann dat de producten betrouwbaar functioneren.

Meer informatie over oplossingen in technische gebouwuitrusting
Aerospace Image Text
Aerospace

In de lucht- en ruimtevaart zijn extreme belastbaarheid en maximale betrouwbaarheid een absolute must. Voorbeelden daarvoor zijn onze flexibele elementen in de Airbus A320 en A330, de Eurocopter EC 135, in Rolls-Royce motoren en in ruimtevaartoepassingen.

Meer informatie over aerospace

Overige vragen

Er gaat niets boven direct contact. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek en beantwoorden uw vragen individueel.
Stuur ons een aanvraag via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.