Contact Downloads
TGA header
Van de kelder tot het dak
Overal waar er in de technische gebouwuitrusting media moeten worden getransporteerd, maken ons grote aanbod aan producten en onze kennis ons tot een gewilde aanbieder van oplossingen.
contact

Oplossingen voor de technische gebouwuitrusting

Witzenmann biedt een uitgebreid aanbod op het gebied van oplossingen voor de technische gebouwuitrusting. Onze producten helpen bij het veilig transporteren van gas en water, maken efficiënte installies voor zonne-energie mogelijk en zorgen door een goede brandbeveiliging voor een veilig gebouw. Onze componenten voor de woonruimteventilatie creëren een prettig ruimteklimaat.

Ons productassortiment voor toepassingen in de technische gebouwuitrusting

Goedkeuringen

TGA Licences Image Text

Een groot aantal nationale en internationale goedkeuringen en certificeringen benadrukken de “Quality by Witzenmann”.

  • ANPI
  • DVGW
  • VdS
  • FM
  • SVGW SSIGE
  • DG
  • VGW

Engineering-competentie in elke fase

Onze competentie op het gebied van engineering is een van onze sterkste punten, van het eerste klantcontact tot en met het optimale seriedesign. Dat heeft ons tot wereldmarktleider in onze branche gemaakt.

OEM-partner

Behalve de standaardseries ontwikkelen wij in nauwe samenwerking met onze OEM-klanten individuele systeemoplossingen op basis van de specifieke serie-eisen. Hiertoe behoren zowel hoogwaardige designarmaturen als onderdelen voor verwarmingsfabrikanten.

Productoverzicht rvs metaalslangen van Witzenmann

Design & ontwikkeling

Met de door ons ontworpen designlijn van de HYDRA hoogwaardige slangen hebben wij een individuele vormgeving ontwikkeld met unieke uitstraling. Met de klassieke ronde doorsnede of als een vierkante of driehoekige slang zorgen ze voor een bescheiden, maar toch opvallend accent in de moderne keuken- en badkamerontwerpen.

Engineering Design Metal Hoses Image Text

Lascompetentie

Steeds meer toepassingen vragen om specifieke materiaalcombinaties. Afhankelijk van de eisen lassen wij roestvrijstalen en bronzen slangen met koperen aansluitstukken voor duurzame betrouwbaarheid. Hierdoor is het mogelijk deze rendabel te monteren in leidingsystemen van de meest uiteenlopende materialen.

Engineering Welding Image Text

Productiecompetentie

Op basis van onze jarenlange productie-ervaring en ondersteund door onze eigen afdelingen, zoals werktuigbouw en galvanisering, beschikken wij over geoptimaliseerde productieprocessen.

Het resultaat bestaat uit productoplossingen van een uitstekende kwaliteit, die zeer rendabel zijn en de klant blijvend voordeel opleveren.

Hose Production Image Text

Testen

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de levensduur van onze onderdelen snel en gericht berekenen, waardoor wij een geoptimaliseerd design kunnen aanbieden. Wij onderscheiden ons door onze bekwaamheid om zinvolle meetsystemen op te bouwen en zeer verschillende bedrijfsparameters van onze producten tijdens het gebruik te interpreteren.

Test Rig Gas Hoses Image Text

Volgende stappen

Overige vragen

Er gaat niets boven direct contact. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek en beantwoorden uw vragen individueel. Stuur ons een aanvraag via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.