Contact Downloads
Milling Machine Header
Apparaten-/machinebouw
Een groot aantal nationale en internationale goedkeuringen en certificaten benadrukt de kwaliteit van onze producten. Daarom vertrouwen belangrijke machinebouwklanten op onze prestaties.
contact

Flexibele elementen voor de apparaten- en machinebouw

Overal waar aggregaat- of warmtebewegingen, trillingen, montagetoleranties of het flexibel geleiden van media moet zijn gewaarborgd, worden onze onderdelen gebruikt. En dit is nergens zo vaak als in de apparaten- en machinebouw.

Metaalbalgen voor de armaturenbouw

Fitting Valves Image Text
Af magazijn met hoge drukbestendigheid

Voor de armaturenbouw leveren wij ventielspindelbalgen met een hoge drukbestendigheid (tot 600 bar), lekdichtheid, bewegingsopname en levensduur. Deze produceren wij ook in speciale materialen zoals Hastelloy, Inconel en Incoloy. Indien gewenst bevestigen wij de toepasbaarheid van onze componenten door belastingstesten onder toepassingsomstandigheden.

Meer informatie over metalen balgen
1000 Bar Bellows Image Text
De 1000 bar balg

Extreme drukbestendigheid en een levensduur van ca. 10.000 bewegingen zijn de nominale gegevens van de 1000 bar balg. Wanneer deze wordt gebruikt in ventielen en armaturen zorgt de balg voor betrouwbare veiligheid.

Meer informatie over metalen balgen

Halfgeleiderproductie

Semiconductor Clean Room Production Image Text
Halfgeleiderproductie

Componenten voor de productie-installaties van de halfgeleiderindustrie vervaardigen wij in speciaal daarvoor gecreëerde cleanrooms. De gasdichte metaalbalgen, membraanbalgen en metaalslangen worden vervaardigd overeenkomstig de hoogste eisen op het gebied van zuiverheid. Hierdoor wordt gewaarborgd dat complexe productie-installaties in de cleanrooms van elektronicaproducten goed functioneren.


Flexibele elementen voor halfgeleiderproductie

Warmtewisselaars

Heat Exchanger Image Text

Warmtewisselaars met gegolfde roestvrijstalen slangen hebben een duidelijk groter uitwisselvermogen dan buizen met een glad oppervlak. Dit biedt voordelen op het gebied van rendement, inbouw en levensduur en ze kunnen praktisch universeel worden gebruikt.

De golving in de slang veroorzaakt een turbulente doorstroming, die een intensiverend effect op de warmte-overdracht heeft. In tegenstelling tot de laminaire stroming wordt het uitwisselvermogen 50% hoger door dit effect.

Brochure warmtewisselaars

Meer informatie over metalen slangen

Compressoren en pompen

Compressors and Pumps Image Text

Standaard compensatoren en metaalslangen worden hier als serie-onderdelen gebruikt. Deze nemen de trillingen en aggregaatbewegingen op en koppelen deze los van het leidingsysteem. De hiervoor gebruikte flexibele elementen hebben een lange levensduur. Afhankelijk van het gebruik zijn de elementen leverbaar met een flens- of lasaansluiting.

Meer informatie over compensatoren en metalen slangen

Overige vragen

Er gaat niets boven direct contact. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek en beantwoorden uw vragen individueel.
Stuur ons een aanvraag via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.