Contact Downloads
Truck on Bridge Header
Van onderdeel tot systeem
Lange levensduur: ontworpen voor het afleggen van meer dan 1 miljoen kilometer.
contact

Vrachtwagens/bussen/bestelwagens

Witzenmann biedt voor de sector on-highway flexibele metalen elementen met aansluitingen tot aan complete leidingsystemen, die ook bij extreme montagesituaties optimale oplossingen mogelijk maken.

Toepassingen voor vrachtwagens, bussen en bestelwagens in één oogopslag

Onze producten voor vrachtwagens, bussen en bestelwagens in één oogopslag

Witzenmann is 's werelds toonaangevende fabrikant van flexibele en starre leidingsonderdelen voor klassieke verbrandingsmotoren (diesel-, gas- en dual-fuel-aandrijvingen). Door onze producten continu verder te ontwikkelen, helpen we de CO2-uitstoot verder te verminderen.

Upstream Turbocharger Automotive Components
Voor de turbolader

Voorzien van klantspecifieke aansluitingen zijn het een groot aantal flexibele elementen die voor de turbolader worden gebruikt om thermische uitzetting op te vangen en motorbewegingen en trillingen te ontkoppelen.
Zoals bijvoorbeeld

  • Uitzettingselementen voor de uitlaat
  • Uitzettingselementen in bochten
  • Uitlaatgasrecirculatieleiding met en zonder fijnfilter
Naar het productoverzicht voertuigonderdelen
Downstream Turbocharger Automotive Components
Achter de turbolader

Ontkoppelingselementen in het uitlaatgebied zijn temperatuur- en corrosiebestendig. Afhankelijk van de toepassing worden ze met of zonder isolatie gebruikt. Toepassingsgebieden zijn thermomechanica (ontkoppeling van trillingen en warmtebewegingen), het compenseren van montage-onnauwkeurigheden of, als speciale elementen, het dempen van contactgeluid.

Producten voor deze toepassingen zijn:

  • Ontkoppelingselementen
  • Ontkoppelingselementen contactgeluid
  • Gewikkelde slangen
  • Leidingsystemen
Naar het productoverzicht voertuigonderdelen
Fluid Oil systems oil water cooling circuit
Vloeistofsystemen

Leidingsystemen voor vloeistofcircuits zoals water-, olie- en koelcircuits zijn meestal semi-flexibele, gladde balgbuisoplossingen of nauwkeurig gebogen roestvrijstalen leidingen, precies afgestemd op de krappe installatieomstandigheden direct op de motor. Naast de klassieke verbrandingsmotor worden deze gasdichte leidingsystemen ook steeds vaker toegepast in e-mobility of waterstoftoepassingen.

Naar het productoverzicht voertuigonderdelen
New Mobility Application Fuel cell
Toepassingen voor New Mobility

Een team van gespecialiseerde engineers uit onze prototypeproductie en de testafdelingen ontwikkelen samen met de klant toonaangevende productoplossingen voor New Mobility. Bijvoorbeeld voor elektromobiliteit, waterstof- of brandstofceltechnologie. Wij putten uit onze jarenlange ervaring en onze marktkennis.

Meer over producten voor New Mobility
30 %
van onze leidingen is geïsoleerd
3 miljonen
is het aantal balgen van een grote serie
3
Witzenmann Tech Centers wereldwijd

Uw ontwikkelingspartner in elke fase

6-Axis Test Rig Image Text

Van het ontwerp en de berekening, het bepalen van de bedrijfsbelastingen en de verificatie van prototypes tot aan de validatie van de levensduur en de productie van grote series: de engineers van Witzenmann brengen de ervaring en kennis mee om projecten rendabel en efficiënt vorm te geven.

Volgende stappen

Overige vragen

Er gaat niets boven direct contact. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek en beantwoorden uw vragen individueel.
Stuur ons een aanvraag via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.