Contact Downloads
Header_Landingpage_New Mobility
Oplossingen voor New Mobility
Markten en toepassingen veranderen, wij geven actief vorm aan de transformatie.
contact

Toepassingen in alternatieve aandrijvingen

Nieuwe mobiliteitsconcepten wijzen de weg van de automobielbranche. Voor Witzenmann betekent de nieuwe mobiliteit meer dan alleen alternatieve aandrijvingen.

Als competente ontwikkelingspartner van de automobiel- en bedrijfsvoertuigenindustrie geven we actief vorm aan de transformatie naar duurzame oplossingen. Onze betrouwbare partnerschappen met vrijwel alle OEM 's en Tier-1 spreken voor zich.

Image_Fullwidth_Textbox_EV_SUV_3_D_Modell_1200x675

Uw ontwikkelingspartner voor de mobiliteit van de toekomst

Samen met onze klanten ontwikkelen we individuele oplossingen voor toepassingen in hybride en elektrische voertuigen.

Onze oplossingen voor toepassingen

Uw voordelen door onze componenten

Onze focus ligt op de toegevoegde waarde voor onze klanten door gebruik te maken van de modernste technologieën en diepgaande knowhow. U profiteert van een totaalpakket aan diensten uit één hand. We gaan bij elkaar zitten en zoeken samen naar individuele oplossingen.

Staat u altijd terzijde

Vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke toepassing staan we onze klanten uitgebreid terzijde. Projecteren, calculeren en ontwikkelen behoren tot onze sterke punten.

Entwicklungspartner-749x569

We denken in oplossingen

Met onze ruim 200 hooggekwalificeerde ingenieurs wereldwijd ontwikkelen we de optimale toepassing voor uw probleem. Daarbij passen we ons aan de behoeften van de klant en de markt aan.

KundenspezifischesDesign-749x569

Hoogste zuiverheid en functionaliteit

Onze expertise in de productie van halfgeleiders vertalen we naar mobiliteitsoplossingen. We voldoen al in grote series aan hoge eisen voor druktanks en koelleidingen. We beheersen laboratoriumanalyses volgens VDA 19/ISO 16232, VDI 2083 23 en nemen actief deel aan de verdere ontwikkeling van normen.

Technical Cleanliness Vertical Tabs TextImage

Veiligheid voorop

Samen ontwikkelen we het juiste validatieplan en zorgen we ervoor dat aan uw eisen wordt voldaan. Daarbij ondersteunen eigen testbanken en onze knowhow in het laboratorium. Ook de ontwikkeling van testbanken nemen we graag op ons.

Qualität-749x569

Van kleine tot grote series

Onze processen en productiecapaciteiten maken de ontwikkeling van klantspecifieke oplossingen van klein tot groot. Ook voor nieuwe mobiliteitsconcepten levert Witzenmann al producten in serie.

Production Line Contentslider

De passende materialen

Omgaan met hoge temperaturen, druk, corrosie en waterstoftoepassingen is ons dagelijks leven. Door de keuze van geschikte materialen en onze innovatieve productieprocessen bereiken we de hoogste kwaliteit.

Werkstoff-749x569
> 40 miljoen
serieonderdelen in de automobielsector per jaar
5 miljoen
geleverde serieonderdelen voor nieuwe mobiliteit
meer dan 200
hooggekwalificeerde ingenieurs wereldwijd

Volgende stappen

Meer vragen

Er gaat niets boven direct contact. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek.

Witzenmann op beurzen

Breng een bezoek aan onze beursstand!