Contact Downloads
News Header

Nieuws

2021

Text_Image_Pressegespräch_05_2021_749x569
Stable through 2020

6 mei 2021

Witzenmann weathered the challenging year of 2020 and the first quarter of 2021 well overall and continues to pursue the strategic realignment. Vaccinations for employees are to be offered starting in June of 2021.

Download press release

2020

Pressegespräch_2020-10-23
Witzenmann – crisis-proof with good prospects

23 okt. 2020

Witzenmann is acting prudently and in a future-oriented manner in the corona pandemic. Despite significant slumps in sales markets, the group is stable and ready to face the future challenges with a new strategy

Download press release
Pressegespräch_2020
Witzenmann sets an important course for the future

7 mei 2020

On a solid foundation facing major challenges

Far-reaching global changes, such as increasing climate awareness, steady growth in urban regions, the associated energy and mobility transition, the upswing in Asia and digitalization as well as increasing protectionism and trade sanctions have left clearly visible traces in the development of the global economy in 2019.

Download press release
Walter_Witzenmann_Image Text_web
Heidelberger Akademie der Wissenschaften vergibt Walter-Witzenmann-Preis

6 apr. 2020

Sechs gestiftete Preise im Gesamtwert von über 60.000 Euro gehen an junge Forschende aus Baden-Württemberg. Exzellente wissenschaftliche Arbeit der unter 40-Jährigen im Land wird auf diese Weise gewürdigt und gefördert. Geplant ist, dass die insgesamt sieben Preisträgerinnen und Preisträger im Laufe des Jahres ihre ausgezeichneten Arbeiten der Öffentlichkeit vorstellen. Der Termin wird noch bekanntgegeben.

Download Pressemitteilung

2019

Buchbusch Image Text
Witzenmann opent een nieuwe productielocatie in Pforzheim

17 mei 2019

De wereldmarktleider investeert in de hoofdvestiging en maakt de productie klaar voor de toekomst. De fabriek is op 17-5-2019 officieel geopend.

Hoge mate van betrokkenheid bij de vestiging in Pforzheim

Met de nieuwbouw van de moderne productiefaciliteit bij de hoofdvestiging van de onderneming geeft de wereldwijd actieve Witzenmann-groep een duidelijk signaal af. In Pforzheim Buchbusch produceert de wereldmarktleider voor flexibele metalen elementen innovatieve onderdelen voor bedrijfsvoertuigen en motoren. De gestarte digitaliseringsstrategie is duidelijk zichtbaar in de nieuwe vestiging, die model staat voor de toekomstige vormgeving van alle productiefaciliteiten van de groep wereldwijd.

Download persbericht
Pressegespräch 2019 Image Text
Witzenmann optimistisch in het licht van grote uitdagingen

10 mei 2019

De ondernemingsgroep realiseert groei op alle gebieden, maar ondervindt wel een toenemende prijs- en kostendruk.

De Witzenmann-groep is het nieuwe boekjaar positief gestart. 2018 verliep naar tevredenheid en de onderneming realiseerde een lichte omzetstijging.

Download persbericht
WI HQ Building Image Text

Bedrijfsleiding Witzenmann GmbH

4 apr. 2019

Heiko Pott zal als nieuwe commercieel directeurop 16-5-2019 toetreden tot de bedrijfsleiding van Witzenmann GmbH. De heer Pott is afgestudeerd bedrijfseconoom. Nadat hij zijn studie had afgerond, was hij korte tijd werkzaam voor een auditbedrijf. Vervolgens werkte hij zonder onderbreking bij een grote autoleverancier in verschillende functies op het gebied van Finance en Controlling, o.a. ook als financieel directeur bij Europese en niet-Europese dochterbedrijven.

De huidige commercieel directeur, Dr. Gerhard Flöck, heeft op 31-3-2019 op eigen wens de bedrijfsleiding van Witzenmann GmbH verlaten. De aandeelhouders, raad van toezicht en de bedrijfsleiding bedanken de heer Dr. Flöck voor zijn jarenlange inzet en wensen hem het beste voor de toekomst.

2018

25th Anniversary WI-SK 2018 Image Text
Witzenmann Slowakije viert 25-jarig jubileum

28 mei 2018

Sinds de oprichting in 1993 is de dochteronderneming Witzenmann Slowakije in Vlkanova gegroeid van 4 naar 147 werknemers en heeft een omzet gerealiseerd van 10 miljoen euro. De succesvolle ontwikkeling en de aanhoudende groei zijn zowel met werknemers als met klanten, leveranciers en vrienden gevierd met veel muziek en heerlijk eten op 3-5-2019.

Overige vragen

Er gaat niets boven direct contact. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek en beantwoorden uw vragen individueel.
Stuur ons een aanvraag via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.