Contact Downloads
WI-B Subsidiary Header
Witzenmann Benelux
Als specialist in flexibele metalen elementen is Witzenmann uw aanspreekpunt om trillingen te dempen en bewegingen in leidingen te absorberen.
contact

Witzenmann Benelux

Witzenmann Benelux is uw contactpersoon voor België, Nederland en Luxemburg

Zoals elke onderneming binnen de Witzenmann Groep beschikken wij over het volledige productprogramma van de technologische leider, Witzenmann GmbH. Het productgamma omvat metalen slangen die zijn ontworpen voor de meest diverse toepassingen, gebruiksklaar op lengte uitgevoerd met de juiste aansluitingen van flens tot schroefnippel of lasverbinding.
Voor een waaier van toepassingen in installatie- en leidingbouw bieden wij ook compensatoren, metaalbalgen, veerhangers en buisklemmen aan.
Als specialist in flexibele metalen elementen is de Witzenmann Groep uw aanspreekpunt om trillingen te dempen en bewegingen in leidingen te absorberen.

200
Medewerkers
36
Miljoen € omzet

Bovendien produceert Witzenmann Benelux zelf gebogen, gelaste en vervormde buizen voor diverse toepassingen. Om de klantentevredenheid op het hoogste peil te houden, kunnen cliënten bij Witzenmann Benelux ook aanverwante en complementaire producten bestellen waarin mogelijk.

Dubbele knowhow is gewoonweg beter bij Witzenmann Benelux!

Het beste uit twee metaalbranches:
1.Flexibele verbindingen zoals metaalslangen, compensatoren, metaalbalgen en
2.Starre, gebogen, gelaste en vervormde leidingen.

Dit maakt van Witzenmann Benelux de specialist voor flexibele elementen en starre buisverbindingen in de algemene industrie, chemie, machinebouw, technische gebouwenuitrusting, automobielsector… kortom in alle sectoren!

Volgende stappen

Overige vragen

Er gaat niets boven direct contact. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek en beantwoorden uw vragen individueel.
Stuur ons een aanvraag via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.