Contact Downloads
Hand Touching Digital Bellow Header
SMART.WI. – PRODUCTKENNIS BENUTTEN
Uitgebreide informatie over de status van afzonderlijke installatieonderdelen is in de proces- en energietechniek de sleutel tot economisch gebruik van installaties.
contact

SLIMME OPLOSSINGEN VOOR DIGITAAL ASSETBEHEER IN BUISLEIDINGEN

Door controle van belangrijke constructie-onderdelen, zoals compensatoren, kunt u onverwachte storingen voorkomen. Digitaal assetbeheer van volledige buisleidingen verbetert daarnaast de veiligheid van installaties en vermindert de bedrijfskosten op lange termijn.

GROOT VOORDEEL DOOR DIGITALE NETWERKONDERDELEN

SMART.WI.Portal

SMART.WI.Portal

Specifieke dimensioneringsparameters, onderdeeltekeningen of testdocumentatie en relevante contactpersonen zijn ook na tientallen jaren belangrijke informatie voor wat betreft technische producten. In de praktijk is het echter vaak een uitdaging om deze informatie snel en eenvoudig te kunnen vinden.
Een uitgebreide, altijd actuele digitale documentatie draagt er in veel gevallen aan bij dat de bedrijfskosten direct worden verminderd.

SMART.WI.Services

SMART.WI.Services

Registratie van bedrijfsgegevens in overeenstemming met de eisen en intelligente analyse van de belasting van onderdelen stellen onze klanten in staat gebruik te maken van een reeks slimme services. Deze services zijn onder meer:

  • Statuscontrole
  • Exact ontwerp van vervangingsonderdelen
  • Geschiktheidscontrole bij veranderde installatiewerking
  • Gebeurtenislogboek voor de onderdelengeschiedenis
  • Gepersonaliseerde meldingen
SMART.WI.Kit

SMART.WI.Kit

De SMART.WI.Kit kan fabrikantonafhankelijk, snel en eenvoudig op buisleidingscompensatoren worden geïnstalleerd. Dit maakt het mogelijk om ook op al ingebouwde onderdelen te profiteren van de voordelen van SMART.WI.

  • Plug and Play
  • Fabrikantonafhankelijk
  • Registratie en evaluatie van de werkelijke bedrijfsgegevens

Overige vragen

Er gaat niets boven direct contact. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek en beantwoorden uw vragen individueel.

Mr. Daniel Rothfuss
Manager Technology and Innovation

E-Mail:

Tel.: +49 7231-581-6589